Ensimmäinen täytekakkuni, joka maultaan onnistui täydellisesti, mutta marsipaani ok.

 

Pohja on sokeripohja. Toisessa välissä mansikkamousse ja toisessa banaani viipaleita sekä vanhanajan vaniljakastiketta. Täyte idean bongasin jonkun blogista (lisään myöhemmin, kun muistan)  Vaniljakastikkeeseen ehkä lisäisin liivatteen meinas valua leikatessa.

Käytin ensimmäistä kertaa marsipaania, eikä se todellakaan ollut niin helppoa ja kätevää kun näyttää kokeneiden tekemänä. Kaiken lisäksi marsipaania ei tainnut olla tarpeeksi, eikä aikaa (sai kytätä ikkunasta koska vieraat kurvaa pihaan). Marsipaanista tuli liian paksua, mutta en saanut ohuempana ehjänä nostettua eli lisää harjoittelua ajan kanssa.

No onneksi maku oli hyvää, eikä pohja lässähtänyt. Perus mansikka ja banaani maistuu aina. Mansikka mousse teki mieli syödä jo tehdessä.